Tips & Onderhoud

Tip 1: Water droogt de nagels uit. Uw nagels en nagelriemen behouden het mooiste resultaat om deze dagelijks in te smeren met nagelriem olie. Gebruik daarbij ook dagelijks een goede handcrème om uw handen mooi en verzorgd te houden.

Tip 2: Als u gaat schoonmaken kunt u het beste huishoudhandschoenen gebruiken. Deze beschermen de nagels tegen de verschillende schoonmaakmiddelen en andere stoffen. De nagels zijn namelijk niet bestand tegen deze middelen

Tip 3: Gebruik op de kunstnagel nooit nagelverharder hierdoor kunnen de nagels gaan splijten.

Tip 4: Als u de nagels verwijderd wilt hebben, kunt u dit op een professionele manier bij mij laten doen. U kunt beter niet zelf aan de nagel gaan bijten, peuteren of trekken. Hierdoor beschadigt u uw natuurlijke nagel.

Tip 5: Mocht u uw nagels te lang vinden kunt u ze zelf een beetje bij vijlen. Doe dit echter niet hardhandig, daarmee beschadigt u de nagel.

Tip 6: De nagels kunt u niet knippen, dan gaan ze splijten. Wilt u ze korter hebben, kunt u de nagels het beste vijlen.

Tip 7: Wilt u de nagel gaan lakken, gebruik dan eerst een Base Coat. Dit is bedoeld als onderlaag en bescherming van uw nagel tegen de lak. Als u geen Base Coat gebruikt en u gaat de nagel met een donkere lak lakken, kan deze in de acryl trekken. Na de Base Coat kunt u de nagel 2 keer lakken. Gebruik als bescherming voor de lak een Top Coat. Hierdoor blijft de nagellak mooier en langer zitten.

Tip 8: U kunt het beste de nagel na ongeveer 3 a 4 weken laten opvullen. Uw natuurlijke nagel gaat groeien, waardoor er bij de acryl een uitgroei ontstaat. Als u dit laat opvullen en de nagel laat bijwerken, zien uw nagels er weer mooi verzorgt en als nieuw uit.

Tip 9: Heeft u gekozen voor een Nail Art op uw nagels en is het de bedoeling deze ongeveer 3 weken mooi te houden? Dan kunt het beste de Nail Art af en toe te voorzien van een laagje Top Coat. Zo zal de Nail Art niet zo snel beschadigen.

Tip 10: Wilt u de Nail Art verwijderen van de nagel, doe dit dan met een nagellakremover (zonder aceton). Daarna kunt u de nagels voorzien van een lak en daarna een laagje Top Coat. Wilt u liever geen lak? Dan kunt u alleen een laagje Top Coat over de nagel aanbrengen.